Rømø Tur 2016

 

Rømøtur med Frieser Syd d. 2.- 4. sep. 2016

 

Vores søsterforening Frieser Syd, havde igen i år arrangeret en tur til Rømø. Vi var et par stykker, som var med sidste år, og det var en super god oplevelser, så vi havde i år fået overtalt lidt flere fra Frieser Midt til at tage med på turen.

 

Som tidligere år, bor man på Kommandørgården i deres campinghytter og her har man hestene på folde lige udenfor.

 

Vi ankom fredag eftermiddag, og tog med det samme en tur ned i plantagen. Vi valgte denne dag ikke at tage helt til vesterhavet, da det er på den anden side af øen, men der er en meget hyggelig plantage, som man kan ride i ikke langt fra Kommandørgården.

 

Alle måltider foregår fælles og man hjælpes ad med at lave mad. Det er super hyggeligt.

Lørdag gik det så ud på en lang tur til Vesterhavet. Vi var delt op i grupper, for dem, som gerne ville have lidt fart på, og dem, som ønskede det lidt roligere. Alle fra Frieser Midt var selvfølgelig med på fartbølle holdet!! ..

 

Lørdag aften var det bestilt således at vi kunne holde fællesspisning i Saloonen, og det var os fra Frieser Midt, som stod for madlavningen. Dette hyggede vi os med og fik pyntet fint op, og lavet en rigtig westernfest ud af det ;-)….

 

Søndag skulle vi have været en tur til vandet igen, men da de meldte tordenvejr, var vi ikke trygge ved det, da man rider meget i vand og over vand, for at komme til stranden, så vi valgte i stedet at vende snuden hjemad igen…Trætte og utroligt glade for endnu en fantastisk tur..... som helt sikkert kan anbefales uanset niveau.