Søndervig Tur 2016

SØNDERVIG d. 23-24 april 2016

Lørdag morgen, var vi en kortege på 4 biler og 6 heste og 6 ryttere fra Horsens, som havde valgt at tage til Søndervig i forbindelse med et arrangement, som blev kaldt Barok Event.

Vi havde fundet overnatning til både os selv og hestene i Søndervig. Eventet startede kl. 12, og vi valgte at parkere på opstaldningsstedet og så ride til mødestedet for eventet.

På opstaldningsstedet, havde de æsler, og det var sjovt at se hestenes reaktion på disse dyr, specielt da de begyndte at skryde .. Det er jo heldigvis Friesere vi har, så helt vilde bliver de aldrig, men der var da lige et par af dem, som ikke var helt trygge ved at stå for tæt på de her meget mærkelige dyr ;-)…

 

Vi ankom til eventet, og red sammen med ca. 20 andre Barok heste en tur til vandet… Det var sjovt, og der var mange tilskuere og fotografer tilstede. Alle var glade og positive og vores heste syntes det var sjovt.

 

Vi hyggede os i Pias forældres sommerhus, hvor vi ind imellem lige kørte ned for at tjekke om vores heste havde det godt… Det havde de. Det var hos Søndervig Bed and Breakfast at de stod, og de søde mennesker holdt godt øje med vores heste, som her i slutningen af April skulle gå på døgnfold, men med ekstra dækkener og godt med hø, så var de alle varme og glade søndag morgen.

Søndag tog vi alle 12 igen en tur til vandet.. Der var fra stedet kun 5 min. ridt til stranden, og vi fik en laaaang tur langs Vesterhavet… Det var helt fantastisk at se hestene i dette element.. Man kan mærke at Frieseren er født ved nordsøen og de var alle sammen bare total friske og klare til at nogle dejlige galopper.

Vi vil gerne i 2017 i Frieser midt arrangere en tur derover igen, og skal nok melde datoen ud i god tid, så i kan få sat kryds i kalenderen.