Alle medlemmer af Frieser Midt er velkomne til at deltage i showgruppen, der er dog nogle vilkår for rytter og hest. disse krav kan læses under, krav til rytter og krav til hest.

Showgruppen deltager i dyrskuer, kåringer og andre lokale aktiviteter.   

Der er altid brug for hjælpere, statister, kagebagere og hyggespredere.

Tilmelding til showholdet er bindene, dvs. at man har mødepligt til alle træninger af respekt for de andre ryttere – sygedom kan der dog ikke holdes for.

Økonomi:

Showgruppen er en frivillig gruppe bestående af Frieser Midt medlemmer. De betaler selv for deltagelse i gruppen, transport, boksleje, camping, mad, kostume og evt. andet der bliver aftalt hen af vejen. Til opstartsmøde aftales det, hvor meget de forskellige ting må koste. Depositum kan f.eks. være prisen på kostume eller boksleje til et dyrskue.

Vi forventer at alle Samarbejder og udviser gensidig respekt overfor hinanden i showgruppen. Vi har alle sammen et fælles ansvar for at løfte showholdet. Når man er i sadlen har man fuld fokus på træningen, efter endt  træning er der massere af tid til at kaffe, kage og  hygge, hvilket vi også priotere højt i Frieser Midt.

“Den showansvarlige har til hver en tid tilladelse til at bortvise showryttere, hvis ikke de eller deres heste opfylder kravene for hest og rytter”